BMW Ix3 kenteken check

Ontdek alles over de BMW iX3 met onze kentekencheck. Van verborgen schade tot vorige eigenaren, onze tool geeft je een compleet beeld. De BMW iX3 biedt compromisloze prestaties, een indrukwekkend rijbereik en geavanceerde technologie. Check jouw potentiële droomauto nu en maak een weloverwogen beslissing.

Check je BMW Ix3 :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door BMW Ix3 kentekens

Over de BMW Ix3

De BMW iX3: Innovatie en Duurzaamheid in de Wereld van Elektrische Voertuigen

De BMW iX3 staat symbool voor een belangrijke stap in de richting van duurzame mobiliteit zonder concessies te doen aan luxe en prestaties. Dit volledig elektrische model van BMW combineert de bekende Duitse technische precisie met innovaties die inspelen op de toekomstige behoeften van autorijders.

Het eerste dat opvalt aan de BMW iX3 is het ontwerp. Hoewel de auto duidelijk de kenmerkende styling van BMW behoudt, zijn er subtiele aanpassingen aangebracht om de elektrische aandrijving te accentueren. Dit model heeft bijvoorbeeld een bijna gesloten nierengrille, die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan de aerodynamische efficiëntie van de auto.

Onder de motorkap schuilen de echte innovaties van de iX3. De auto is uitgerust met een 80 kWh batterijpakket dat een indrukwekkende actieradius van ongeveer 460 kilometer (WLTP) biedt. Dat betekent dat bestuurders zich geen zorgen hoeven te maken over veelvuldige laadstops tijdens lange ritten. De batterij ondersteunt ook snelladen, waardoor de batterij binnen 34 minuten tot 80 procent kan worden opgeladen met een snellader van 150 kW.

De prestaties van de BMW iX3 zijn niet te onderschatten. Met een vermogen van 286 pk en een koppel van 400 Nm accelereert de iX3 in slechts 6,8 seconden van 0 naar 100 km/u, en dat met de vloeiende en stille rit die je van een elektrische auto mag verwachten. Daarnaast zorgt het lage zwaartepunt, dankzij de optimale plaatsing van de batterij, voor een uitstekende wegligging en een dynamische rijervaring.

Binnenin de BMW iX3 vinden we een hoogwaardig interieur waar comfort en technologie samenkomen. Het infotainmentsysteem, voorzien van het nieuwste iDrive-systeem, biedt naadloze connectiviteit en intuïtieve bediening, terwijl diverse rijhulpsystemen bijdragen aan een veilige en ontspannen rijervaring.

Kortom, de BMW iX3 biedt een boeiende kijk op de toekomst van autorijden, waar rijplezier en milieubewustzijn hand in hand gaan. Voor liefhebbers van het merk en nieuwe klanten, is de iX3 een fascinerende optie in de groeiende markt van elektrische voertuigen.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de BMW Ix3 kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 6 reviews met een gemiddelde score van 4 van 5 sterren.

Andere modellen van BMW