BMW Ix1 xdrive30 kenteken check

Controleer kentekens van de geavanceerde BMW iX1 xDrive30 op onze pagina. Ontdek specificaties van deze volledig elektrische SUV met indrukwekkende actieradius, luxueuze interieur, en innovatieve technologie. Wees goed geïnformeerd over dit model en bekijk direct de gegevens van bestaande kentekens. Veilig, snel en betrouwbaar.

Check je BMW Ix1 xdrive30 :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door BMW Ix1 xdrive30 kentekens

Over de BMW Ix1 xdrive30

De BMW iX1 xDrive30 is een nieuwe toevoeging aan de elektrische SUV-familie van het prestigieuze Duitse automerk BMW. Met zijn moderne ontwerp en geavanceerde technologieën biedt deze auto een indrukwekkende rijervaring, zonder afbreuk te doen aan de duurzaamheid.

De iX1 xDrive30 is uitgerust met twee elektromotoren die samen een vermogen leveren van 313 pk. Deze motoren zorgen voor een soepele en krachtige acceleratie, waardoor de auto in slechts 5,7 seconden van 0 naar 100 km/u kan trekken. Dit maakt de iX1 niet alleen geschikt voor stedelijke ritten, maar ook voor snelwegtrajecten.

Een van de kernpunten van deze auto is de efficiënte aandrijving gecombineerd met vierwielaandrijving. Het xDrive-systeem zorgt voor optimale grip en stabiliteit onder alle wegomstandigheden, wat bijdraagt aan zowel de veiligheid als het rijcomfort.

De batterijcapaciteit van 64,7 kWh biedt een actieradius van ongeveer 400 kilometer volgens de WLTP-normen. Dit betekent dat de iX1 niet alleen ideaal is voor korte ritten in de stad, maar ook voor langere afstanden zonder vaak te hoeven opladen. De batterij kan worden opgeladen via reguliere stopcontacten, snelladers of BMW's eigen laadstations, waarbij snelladen de batterij in ongeveer 30 minuten tot 80% kan opladen.

Binnenin biedt de BMW iX1 xDrive30 een hoogwaardig interieur afgewerkt met luxe materialen zoals leder en hout. Het ruime interieur biedt comfortabel plaats aan vijf passagiers en beschikt over een riante bagageruimte. Moderne technologieën zoals het BMW Curved Display, dat zowel het instrumentenpaneel als het infotainmentsysteem omvat, zorgen voor een intuïtieve bediening en een naadloze rijervaring.

In termen van veiligheid is de iX1 uitgerust met diverse assistentiesystemen zoals adaptieve cruise control, rijbaanassistentie en een 360-gradencamera. Deze systemen werken samen om een veiliger rijomgeving te creëren, zowel voor de inzittenden als voor andere weggebruikers.

Kortom, de BMW iX1 xDrive30 combineert geavanceerde elektrische aandrijving met luxe en veiligheid, waardoor het een indrukwekkende keuze is voor de moderne autobestuurder die waarde hecht aan zowel prestaties als ecologische verantwoordelijkheid.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de BMW Ix1 xdrive30 kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 4 reviews met een gemiddelde score van 5 van 5 sterren.

Andere modellen van BMW