Audi Q4 40 e-tron kenteken check

Met de Audi Q4 40 e-tron geniet je van geavanceerde elektrische prestaties en modern design. Check eenvoudig de kentekens van dit milieuvriendelijke model, bekend om zijn indrukwekkende actieradius en innovatieve technologie. Ontdek waarom de Q4 40 e-tron de perfecte combinatie van comfort en duurzaamheid biedt.

Check je Audi Q4 40 e-tron :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Audi Q4 40 e-tron kentekens

Over de Audi Q4 40 e-tron

De Audi Q4 40 e-tron is een elektrische SUV die deel uitmaakt van Audi's snelgroeiende e-tron familie. Deze auto combineert geavanceerde technologie, comfort en duurzaamheid in een strak en modern design, en biedt een blik op de toekomst van elektrische mobiliteit.

De aandrijving van de Audi Q4 40 e-tron wordt verzorgd door een krachtige elektromotor, die zorgt voor een soepele en dynamische rijervaring. Met een vermogen van 150 kW (204 pk) en een acceleratie van 0 naar 100 km/u in slechts 8,5 seconden, biedt de Q4 40 e-tron voldoende vermogen voor zowel stadsverkeer als snelwegritten. De auto heeft een actieradius van ongeveer 520 kilometer (WLTP), waardoor lange afstanden zonder frequent opladen mogelijk zijn.

Het opladen van de Audi Q4 40 e-tron is zowel thuis als onderweg eenvoudig. Met de juiste laadapparatuur kan de batterij in minder dan 30 minuten tot 80% worden opgeladen bij een snellaadstation, dankzij de maximale laadsnelheid van 125 kW. Thuisladen kan via een standaard 230V aansluiting of een snellere 400V driefasige laadoplossing.

Het interieur van de Q4 40 e-tron is ruim en comfortabel, met hoogwaardige materialen en moderne voorzieningen. De auto biedt plaats aan vijf inzittenden en heeft een bagageruimte van 520 liter, wat kan worden uitgebreid tot 1.490 liter met de achterbank neergeklapt. Het infotainmentsysteem zorgt voor een intuïtieve bediening, met een groot centraal touchscreen, digitale cockpit en opties zoals draadloze smartphone-integratie en een heads-up display.

Veiligheid en rijassistentie zijn belangrijke kenmerken van de Audi Q4 40 e-tron. De auto is uitgerust met een breed scala aan rijhulpsystemen, zoals adaptieve cruise control, rijstrookassistentie en parkeersensoren. Daarnaast zorgt de robuuste carrosseriestructuur voor uitstekende botsveiligheid.

Samengevat biedt de Audi Q4 40 e-tron een overtuigend totaalpakket voor diegenen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke, maar toch krachtige en comfortabele rijervaring. Het moderne design, de geavanceerde technologie en praktische eigenschappen maken dit model een aantrekkelijke keuze in de groeiende markt van elektrische voertuigen.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Audi Q4 40 e-tron kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 5 reviews met een gemiddelde score van 5 van 5 sterren.

Andere modellen van Audi