Alfa Romeo Giulia 1600 super kenteken check

Met de Alfa Romeo Giulia 1600 Super geniet u van tijdloze elegantie en krachtige prestaties. Check eenvoudig kentekens van dit iconische model op onze website. Ontdek de balans tussen klassieke charme en moderne techniek, en beleef het rijplezier dat alleen een Alfa Romeo kan bieden.

Check je Alfa Romeo Giulia 1600 super :

Vul hieronder het kenteken in dat je wilt opzoeken en klik op de oranje knop.

Blader door Alfa Romeo Giulia 1600 super kentekens

Over de Alfa Romeo Giulia 1600 super

De Alfa Romeo Giulia 1600 Super is een legendarisch model binnen de autogeschiedenis en wordt door velen beschouwd als een icoon van Italiaanse auto-engineering. Deze klassieke sedan verscheen voor het eerst in de jaren '60 en heeft sindsdien een blijvende indruk achtergelaten op autoliefhebbers en verzamelaars wereldwijd.

De Giulia 1600 Super werd specifiek geïntroduceerd in 1965 en was onderdeel van de uitgebreide Giulia-serie, die bekendstond om zijn verfijnde techniek en vooruitstrevende ontwerp. Wat deze auto werkelijk uniek maakte, was de combinatie van sportieve prestaties en dagelijks gebruiksgemak.

Onder de motorkap van de Giulia 1600 Super bevindt zich een 1,6-liter viercilindermotor met dubbele carburateurs, die zorgde voor een indrukwekkend vermogen voor zijn tijd. De motor produceerde 98 pk, wat destijds aanzienlijke prestaties bood voor een sedan in deze klasse. Deze krachtbron stelde de Giulia 1600 Super in staat om met gemak snelheden van meer dan 170 km/u te bereiken.

De styling van de Giulia 1600 Super is een uitstekend voorbeeld van Italiaans design: elegant, tijdloos en functioneel. De carrosserie heeft gestroomlijnde lijnen en een kenmerkende trapeziumvormige grille die onmiddellijk herkenbaar is. Bovendien werd de aerodynamica van de Giulia fijn afgestemd in windtunnels, een vernieuwende aanpak voor die tijd, wat resulteerde in betere prestaties en brandstofefficiëntie.

Binnenin bood de Giulia 1600 Super een ruime en comfortabele cabine, uitgerust met hoogwaardige materialen en een strak ontworpen dashboard. De afwerking en details getuigden van vakmanschap, wat bijdroeg aan een gevoel van luxe, ondanks de sportieve aspiraties van de auto.

Dankzij zijn behendigheid en precieze stuurgedrag werd de Giulia 1600 Super vaak geprezen om zijn rijervaring, die zowel levendig als betrouwbaar was. Dit maakte het model populair bij zowel rallyrijders als gezinnen.

In het kort is de Alfa Romeo Giulia 1600 Super een symbool van een tijdperk waarin autotechnologie, design en passie hand in hand gingen. Deze klassieker blijft tot op de dag van vandaag een bron van inspiratie en bewondering voor autoliefhebbers over de hele wereld.

Filmpjes

Nog geen reviews voor de Alfa Romeo Giulia 1600 super kenteken check. Gemiddeld hebben voertuigen uit dit segment 6 reviews met een gemiddelde score van 3 van 5 sterren.

Andere modellen van Alfa Romeo