Zoek Subaru kenteken info

Welkom op onze pagina voor Subaru kentekens! Hier kun je eenvoudig en snel alle informatie over je Subaru vinden. Voer je kenteken in en ontdek direct gegevens zoals bouwjaar, specificaties en onderhoudshistorie. Vertrouw op onze service voor volledige transparantie over jouw geliefde Subaru.

Subaru

Zoek naar Subaru kentekens:

Alle Subaru modellen


Subaru Forester

Forester

9.787 kentekens


Subaru Impreza

Impreza

3.141 kentekens


Subaru Legacy

Legacy

2.968 kentekens


Subaru Justy

Justy

1.491 kentekens


Subaru Outback

Outback

697 kentekens


Subaru XV

XV

694 kentekens


Subaru Vivio

Vivio

260 kentekens


Subaru G3x justy

G3x justy

205 kentekens

Over Subaru

Subaru is een Japans automerk dat wereldwijd bekend staat om zijn betrouwbaarheid, innovatieve technologieën en indrukwekkende terreincapaciteiten. Opgericht in 1953, maakt Subaru deel uit van de grotere industriële conglomeratie, Subaru Corporation, voorheen bekend als Fuji Heavy Industries.

Een van de meest kenmerkende eigenschappen van Subaru is hun gebruik van de unieke Boxer-motor. Deze platte motor, waarbij de cilinders tegenover elkaar liggen in plaats van in een lijn of een V, zorgt voor een lager zwaartepunt. Dit verbetert de stabiliteit en wendbaarheid van de auto, wat bijdraagt aan de rijervaring. Bovendien wordt deze motorconfiguratie door Subaru geprezen om zijn duurzaamheid en efficiënte krachtgebruik.

Subaru onderscheidt zich ook door zijn symmetrische vierwielaandrijvingssysteem, een technologie die aanwezig is in vrijwel elk model dat ze produceren. Dit systeem biedt optimale tractie en stabiliteit onder verschillende rijomstandigheden, van besneeuwde bergwegen tot modderige paden. Dit maakt Subaru tot een geliefde keuze voor avontuurlijke bestuurders en mensen die in uitdagende klimaten wonen.

Een ander aspect waarop Subaru zich richt, is veiligheid. Innovatieve technologieën zoals EyeSight Driver Assist, een systeem dat gebruikmaakt van stereocamera’s om rijstrookmarkeringen en voertuigen te detecteren, helpen bij het voorkomen van ongelukken. Dit systeem biedt adaptieve cruise control, rijstrookassistentie en automatische noodremmen, wat de algehele rijveiligheid ten goede komt.

Qua modellen biedt Subaru een breed scala aan voertuigen, variërend van de sportieve BRZ coupé tot de robuuste en veelzijdige Outback en Forester SUV's. Elk model is ontworpen met een focus op praktische bruikbaarheid, rijplezier en algehele waarde.

Subaru staat wereldwijd hoog aangeschreven en wordt vaak gekozen door consumenten die dure problemen en teleurstellingen willen vermijden. Of je nu op zoek bent naar een voertuig voor dagelijks gebruik of een auto die de uitdaging van off-road avonturen aankan, Subaru biedt een solide keuze met een unieke combinatie van prestaties, veiligheid en betrouwbaarheid.