SsangYong kenteken checken

Op deze pagina kun je eenvoudig SsangYong kentekens controleren. Of je nu wilt weten over de geschiedenis van een voertuig of technische specificaties zoekt, wij bieden betrouwbare en gedetailleerde informatie. Voer simpelweg het kenteken in en ontdek alles over jouw SsangYong in een oogwenk!

SsangYong

Zoek naar SsangYong kentekens:

Alle SsangYong modellenSsangYong Rexton

Rexton

218 kentekens


Over SsangYong

Ontdek SsangYong: Innovatie met een Zuid-Koreaanse Origin

SsangYong Motor Company, opgericht in 1954, is een toonaangevende Zuid-Koreaanse autofabrikant die wereldwijd bekendheid geniet dankzij haar gedurfde en innovatieve benadering van autotechnologie en -ontwerp. Met meer dan zes decennia ervaring heeft SsangYong zich een stevige positie verworven in de internationale automarkt, door constant tegemoet te komen aan de veranderende behoeften en smaken van automobilisten.

SsangYong's kernwaarden draaien om robuustheid, betrouwbaarheid en innovatie, eigenschappen die consequent naar voren komen in hun productlijn. Of het nu gaat om terreinwagens, SUV's of pick-ups, elk model straalt dezelfde toewijding aan kwaliteit en vakmanschap uit. De auto's van SsangYong worden gekenmerkt door hun duurzaamheid en zijn ontworpen om onder diverse omstandigheden goed te presteren - van ruw terrein tot stedelijke wegen.

Een van de speerpunten waarop SsangYong zich onderscheidt, is hun geavanceerde technologische benadering. De introductie van moderne motoren, zoals de e-XDi dieselmotoren, en de toewijding aan milieuvriendelijke technologie├źn tonen aan dat het merk zowel innovatie als duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit wordt verder benadrukt door hun inzet voor elektrische voertuigen, zoals de SsangYong Korando e-Motion, die zowel efficiency als rijplezier biedt.

Niet alleen ligt de focus van SsangYong op de prestaties van hun voertuigen, maar ook op de veiligheid en het comfort van de inzittenden. Geavanceerde veiligheidssystemen zoals Advanced Driver Assistance Systems (ADAS), die functies omvatten als noodremhulp en dodehoekdetectie, zorgen ervoor dat elke reis zo veilig en aangenaam mogelijk is.

De esthetiek van SsangYong voertuigen mag ook niet onvermeld blijven. Met hun opvallende en gedurfde designs, die een harmonieuze balans vinden tussen kracht en elegantie, trekken SsangYong-modellen regelmatig de aandacht op de weg.

In essentie vertegenwoordigt SsangYong een combinatie van traditie en toekomstgerichtheid, waarbij ze voortdurend streven naar innovatieve oplossingen zonder hun wortels en filosofie te verliezen. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare gezinswagen, een avontuurlijke SUV of een praktische pick-up, bij SsangYong vind je een voertuig dat aan je behoeften voldoet.