Lamborghini kenteken checken

Op deze pagina kun je eenvoudig de kentekens van Lamborghini’s controleren. Voer het kenteken in en ontdek direct essentiële informatie over het voertuig, zoals de geschiedenis, technische specificaties en actuele waarde. Vertrouw op onze snelle en nauwkeurige database voor uw Lamborghini controle.

Lamborghini

Zoek naar Lamborghini kentekens:

Alle Lamborghini modellen


Lamborghini Huracan

Huracan

105 kentekens


Lamborghini Gallardo

Gallardo

97 kentekens


Lamborghini Urus

Urus

91 kentekens


Lamborghini R 503

R 503

80 kentekensLamborghini R 603

R 603

47 kentekensLamborghini R 674

R 674

26 kentekens


Lamborghini 754

754

24 kentekens


Lamborghini 2r

2r

23 kentekens


Lamborghini R 653

R 653

20 kentekens


Lamborghini R 754

R 754

19 kentekens


Lamborghini 603

603

19 kentekens


Lamborghini 674-70

674-70

18 kentekens


Lamborghini 774-80

774-80

16 kentekens


Lamborghini Onbekend

Onbekend

16 kentekens


Lamborghini Diablo

Diablo

11 kentekens

Over Lamborghini

Lamborghini: Een Iconisch Automerk

Lamborghini, opgericht in 1963 door Ferruccio Lamborghini, is een Italiaanse autofabrikant die wereldwijd bekend staat om zijn gelikte sportwagens en luxe SUV’s. Het merk heeft een rijke geschiedenis en een reputatie voor het combineren van esthetische aantrekkingskracht met ongeëvenaarde technische prestaties.

Vanaf het begin richtte Lamborghini zich op het creëren van de ultieme rijdersauto. Hun eerste model, de 350 GT, introduceerde de wereld aan hun toewijding aan precisie en kracht. Deze focus werd verder benadrukt in latere modellen zoals de Miura, die wordt beschouwd als de eerste echte sportwagen en een absoluut icoon uit de jaren '60.

Een van de unieke aspecten van Lamborghini is hun gebruik van V12-motoren en de innovatieve vierwielaandrijving techniek die werd geïntroduceerd in de overtuigende LM002 SUV. Deze aandrijftechnologie draagt bij aan de ongelooflijke prestaties en stabiliteit van de voertuigen, zowel op als buiten de weg.

Esthetisch gezien zijn Lamborghini-voertuigen direct herkenbaar. Met scherpe lijnen, agressieve vormen en een aerodynamisch profiel trekken deze auto’s onvermijdelijk de aandacht. De ontwerpers, geleid door de filosofie van "vorm volgt functie", zorgen ervoor dat elk detail, hoe gering ook, bijdraagt aan de rijdynamiek van de auto.

Lamborghini is niet alleen gericht op snelheid en looks; ze hebben ook een sterke technologische kern. Moderne modellen zoals de Huracán en de Aventador beschikken over de meest geavanceerde rijhulpsystemen, infotainmentsystemen en connectiviteitsoplossingen. Het merk maakt ook vooruitgang op het gebied van duurzaamheid met de introductie van hybride systemen in modellen zoals de Sian.

Buiten de voertuigen zelf, heeft Lamborghini een uitgebreide merkervaring ontwikkeld, inclusief kledinglijnen, accessoires en zelfs Lamborghini-musea en -ervaringen waar fans de opmerkelijke geschiedenis van het merk kunnen ontdekken.

Via voortdurend onderzoek en innovatie blijft Lamborghini een baanbrekende kracht in de autowereld, en blijft het de harten van autoliefhebbers over de hele wereld veroveren.