Check Daihatsu kenteken gratis

Op deze pagina kun je eenvoudig alle Daihatsu kentekens checken. Voer het kenteken van je Daihatsu in en ontvang direct gedetailleerde informatie over het voertuig. Ontdek alles wat je moet weten, van technische specificaties tot eigenaarshistorie. Handig, snel en betrouwbaar!

Daihatsu

Zoek naar Daihatsu kentekens:

Alle Daihatsu modellen


Daihatsu Cuore

Cuore

21.721 kentekens


Daihatsu Sirion

Sirion

16.094 kentekens


Daihatsu Terios

Terios

4.496 kentekens


Daihatsu Yrv

Yrv

1.960 kentekens


Daihatsu Materia

Materia

1.820 kentekens


Daihatsu Trevis

Trevis

1.118 kentekens


Daihatsu Gran Move

Gran Move

816 kentekens


Daihatsu Move

Move

777 kentekens


Daihatsu Charade

Charade

544 kentekens


Daihatsu Copen

Copen

307 kentekens

Over Daihatsu

Daihatsu: Een Betrouwbare Partner op de Weg

Daihatsu is een gerenommeerd Japans automerk dat al sinds 1907 bestaat en zich richt op de productie van compacte auto's en terreinwagens. Ondanks dat het merk in Europa misschien iets minder bekend is, heeft het wereldwijd een sterke reputatie opgebouwd vanwege zijn betrouwbaarheid, efficiëntie en innovatieve technologie.

Het merk is vooral bekend om zijn compacte stadsauto's, die niet alleen zuinig zijn in brandstofverbruik, maar ook gemakkelijk te manoeuvreren in drukke stedelijke omgevingen. Dit maakt Daihatsu een uitstekende keuze voor stedelijke inwoners die behoefte hebben aan een praktische en economische manier van vervoer.

Een van de meest populaire modellen van Daihatsu is de Charade, die voor het eerst werd geïntroduceerd in 1977. De Charade staat bekend om zijn duurzaamheid en werd wereldwijd geprezen voor zijn betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Later voegde Daihatsu ook de Sirion en de Terios toe aan zijn modelreeks. De Sirion, een subcompacte hatchback, onderscheidt zich door zijn ruimte en moderne uitrusting, terwijl de Terios, een compacte SUV, geliefd is vanwege zijn veelzijdigheid en off-road capaciteiten.

Daihatsu staat ook bekend om zijn milieuvriendelijke benadering van autoproductie. Veel van hun modellen zijn uitgerust met efficiënte motoren en de nieuwste technologieën om de uitstoot te minimaliseren en het brandstofverbruik te optimaliseren. Dit maakt Daihatsu-auto's niet alleen een praktische keuze, maar ook een verantwoorde keuze voor milieubewuste consumenten.

Hoewel Daihatsu zich in 2013 terugtrok uit de Europese markt, blijft het merk wereldwijd actief, vooral in Azië en Australië. In deze regio's blijft Daihatsu trouw aan zijn kernwaarden door auto's te produceren die betrouwbaar, betaalbaar en milieuvriendelijk zijn.

Kortom, Daihatsu biedt een scala aan compacte en efficiënte voertuigen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van moderne stedelijke bestuurders. Met een rijke geschiedenis en een sterke focus op innovatie en duurzaamheid, blijft Daihatsu een belangrijke speler op de wereldwijde automarkt.